Chișinău, str. Petru Rareș 77
Lu-Vi: 09:00 - 18:00
Sa: 09:00 - 13:00

PRO TEC Oil Booster - Reduce Uzura

Descoperiți secretul prelungirii duratei de viață a motorului!

Caracteristici:

PRO TEC Oil Booster este un aditiv special pentru uleiul de motor, conceput pentru a reduce uzura.Ajută la extinderea duratei de viață a motorului dvs., prevenind deteriorările premature.Formula sa unică protejează componentele critice ale motorului, asigurând o funcționare mai eficientă și fără probleme.Reduce frecarea și uzura, ceea ce duce la îmbunătățirea performanței motorului și economii semnificative pe termen lung.Instrucțiuni de utilizare:

Adăugați PRO TEC Oil Booster în uleiul de motor conform instrucțiunilor de pe ambalaj.Acest aditiv poate fi utilizat în orice tip de motor și la orice schimbare de ulei.Veți simți beneficiile sale pe măsură ce aditivul începe să acționeze.Descoperiți secretele unei funcționări mai lungi și mai eficiente a motorului dvs. cu PRO TEC Oil Booster! Alegeți calitatea și protecția pentru motorul dvs.

Pentru informații suplimentare și pentru a comanda, vizitați site-ul nostru web sau contactați-ne la numărul de telefon indicat. PRO TEC - alegeți excelența pentru vehiculul dvs.

Produse similare
Hydraulic Lifter Care Curăță liftieri supapă hidraulice
sale
Engine Flush Hybrid Curățarea internă a motorului hibrid
Nano Motor Protect & Seal Engine Protection
Nano Motor Protect & Seal Engine Protection
Oil Anti Smoke Pentru mașinile cu un consum mare de ulei
Nano Motor Protect & Seal Engine Protection PRO TEC
Engine Flush PRO TEC
Oil Anti Smoke Pentru mașinile cu un consum mare de ulei
Engine Flush Pentru curatator de sistem