top of page

🌟 Petrol System Cleaner GPL - Curățător și protecție a sistemului de injecție pentru vehicule pe gaz 🌟

Caracteristici: Acest produs este special conceput pentru vehicule cu combustibil dublu (benzină/GPL). Îndepărtează eficient depunerile din întregul sistem de alimentare cu combustibil (efectul Keep Clean). Componentele speciale lubrifiază și protejează supapele de uzură și coroziune. De asemenea, produsul previne „ciocănirea” neplăcută 🚗.

Optimizează consumul de combustibil și emisiile, prelungind în același timp durata de viață a motorului. Utilizarea regulată asigură un combustibil stabil și de înaltă calitate în rezervor. Produsul acționează ca un stabilizator în timpul depozitării pe termen lung a benzinei, protejând-o de procesul de îmbătrânire din rezervor și de formarea depunerilor de gudron. Acest lucru previne funcționarea defectuoasă a injectoarelor de benzină pe autovehiculele echipate cu echipamente cu gaz din cauza depunerilor formate din cauza îmbătrânirii benzinei 🛡️.

Domeniu de aplicare: Adăugați produsul în rezervorul de benzină al vehiculelor cu combustibil dublu (benzină/GPL) înainte de realimentare. Pentru cele mai bune rezultate, se recomandă utilizarea în combinație cu produsul LPG System Clean & Protect 🚗.

Consum: 375 ml la 80 litri de benzină ⛽.

Petrol System Cleaner LPG

Cod SKU: P1921
280,00LPreț
    bottom of page