Chisinau,str. Petru Rares 77
Lu-Vi: 09:00 - 16:30
Sa: 09:00 - 13:00

Top Gun Cleaner Curatator de filtre de particule

Proprietăți:
Instrumentul curăță și îndepărtează toate depozitele și particulele de funingine fără a îndepărta filtrul DPF.
Curăță eficient și ușor și nu afectează în mod negativ părțile din aluminiu, magneziu, zinc și cadmiu. Produsul poate fi utilizat pentru toate filtrele de particule, inclusiv filtrele DPF de ultimă generație.
Mod de aplicare:
Folosind echipamente speciale DPF Gun Flush, agentul este pulverizat direct pe filtrul de particule diesel, apoi se face un test de testare pe un vehicul cu regenerare pe

Tehnologia de curățare prevede injecția în șarjă a fluidului de curățare în gaura senzorului de presiune la intrarea filtrului de particule. În timpul injecției, filtrul trebuie să se răcească la o temperatură de aproximativ 40 ºС - la această temperatură, compoziția acționează cât mai eficient. În continuare, trebuie să reconectați senzorul de presiune, să porniți motorul, să nu încălziți doar el, ci întregul sistem de evacuare și să forțați modul de ardere să fie pornit folosind scanerul de diagnosticare. Un scaner de diagnostic vă va ajuta, de asemenea, să determinați cât de bine este curățat filtrul - verificați doar pasabilitatea acestuia în procente înainte și după procedură.

Produse similare
OXICAT Hybrid PRO TEC
DPF Super Clean Curatator de filtru de particule
DPF Flushing Liquid Solutie curatare filtru de particule și catalizatorului
OXICAT – Oxygen Sensor & Catalytic PRO TEC
DPF Catalyst Cleaner Solutie curatare filtru de particule
OXICAT – Oxygen Sensor & Catalytic
DPF Catalyst Cleaner PRO TEC Solutie curatare filtru de particule
DPF Super Clean Curatator de filtru de particule