top of page

🔥 Radiator Oil Cleaner 2 componente - Curățare dublă a sistemului de răcire! 🔧

🛢️ Caracteristicile produsului:

✅ Curăță eficient întregul sistem de răcire și îndepărtează temeinic depunerile de ulei cauzate de defecte ale garniturii de cap sau scurgeri la radiator.

✅ Datorită componentelor de înaltă calitate, asigură protecția tuturor pieselor metalice și din cauciuc în timpul procesului de curățare.

✅ Supapele, termostatele și pompele de apă revin la performanțe optime, crescând siguranța și prelungind durata de viață a sistemului de răcire.

🌐 Aplicații: Excelent pentru curățarea sistemului de răcire a tuturor sistemelor închise de răcire cu apă. Compatibil si cu schimbatoarele de caldura. Poate fi folosit cu orice tip de antigel.

🔧 Aplicație:

Adăugați produsul în sistemul de răcire.

Deschideți supapa de încălzire.

Lăsați motorul la ralanti timp de 15 minute, apoi scurgeți lichidul.

Vă rugăm să îndepărtați rezervoarele de expansiune care nu circulau lichid de răcire în timpul curățării și să le curățați manual.

Clătiți bine întregul sistem de răcire cu apă curată.

În cele din urmă, schimbați lichidul de răcire conform instrucțiunilor producătorului.

📊Consum: 376 ml de produs sunt suficiente pentru a trata un sistem de racire cu un volum de 5 pana la 10 litri. Pentru volume mai mici sau mai mari de lichid de răcire, ajustați cantitatea de produs cu 50 ml pentru fiecare litru de lichid de răcire.

⏲️Timp de reacție: Aproximativ 15 minute.

Păstrați-vă sistemul de răcire curat și fiabil cu Radiator Oil Cleaner 2-component! 🚗🔧

Curățător de ulei pentru radiatoare 2 componente

Cod SKU: 43230
217,00LPreț
    bottom of page