Chișinău, str. Petru Rareș 77
Lu-Vi: 09:00 - 18:00
Sa: 09:00 - 13:00

Curățarea Profesională a sistemului de răcire

🔧 Curățarea profesională a sistemului de răcire cu spălarea radiatorului Pro Tec

🚗 Aveți grijă de mașina dvs., asigurați-i funcționarea optimă și preveniți supraîncălzirea cu serviciul nostru de curățare a sistemului de răcire!

Avantajele noastre:

Spălarea Eficientă a Radiatorului Pro Tec:Asigură eliminarea depunerilor și a calcarului din radiator, asigurând o răcire continuă a motorului.

Optimizarea Schimbului Termic:Crește eficiența sistemului de răcire, ducând la un schimb termic îmbunătățit și prevenirea supraîncălzirii.

Prolongarea Duratei de Viață a Motorului:Curățarea regulată a sistemului de răcire reduce riscul de deteriorare a motorului și prelungește durata sa de viață.

Diagnosticare Gratuită a Sistemului de Răcire:Vom efectua o diagnosticare gratuită pentru a identifica starea sistemului dvs. de răcire.

Maeștri Profesioniști:Maeștrii noștri experimentați vor asigura executarea calitativă a serviciului cu utilizarea produselor eficiente Pro Tec.

🔍 Cum funcționează:

  1. Diagnosticare Gratuită:Specialiștii noștri vor efectua o diagnosticare gratuită a sistemului de răcire pentru a identifica eventualele probleme.
  2. Spălare Profesională:Vom folosi produsele Pro Tec pentru o spălare profundă a radiatorului și a sistemului de răcire.
  3. Optimizarea Sistemului:După curățare, mașina dvs. va fi pregătită pentru a funcționa în mod fiabil și eficient.

🚗 Asigurați protecție fiabilă împotriva supraîncălzirii pentru mașina dvs.!

📞 Sună-ne acum pentru a programa serviciul de curățare a sistemului de răcire. Fiabilitatea și profesionalismul - mașina ta merită asta!