Chișinău, str. Petru Rareș 77
Lu-Vi: 09:00 - 18:00
Sa: 09:00 - 13:00

Despre noi

Despre compania noastră

Bun venit în magazinul nostru online!

Reprezentăm compania „SRL FAETON AUTO”, specializată în comerțul cu ridicata de produse chimice auto de înaltă calitate de la concernul german BluechemGroup.

Întreaga gamă de produse „PRO TEC” este fabricată în conformitate cu certificatul german TUV NORD CERT GmbH și cu standardul DIN-ISO. Acest lucru garantează calitatea înaltă și fiabilitatea produselor, precum și conformitatea cu toate standardele și cerințele moderne.

Ne străduim să oferim clienților noștri cele mai bune soluții de îngrijire a mașinii, iar firma noastră își ajustează continuu politicile de marketing pentru a răspunde condițiilor și cerințelor pieței în schimbare.

Oferim servicii și consiliere profesionale clienților noștri, ajutându-i să aleagă și să cumpere cele mai potrivite produse. Ne străduim întotdeauna să oferim produse de înaltă calitate la prețuri accesibile.

Aveți încredere în noi pentru a vă oferi servicii de încredere și eficiente pentru vehiculul dumneavoastră. Produsele noastre aduc calitate și fiabilitate cu ele și suntem mândri să vă oferim marca „Made in Germany” care îndeplinește cele mai înalte standarde de certificare.

Vă mulțumim că ați ales „SRL FAETON AUTO”. Suntem gata să vă ajutăm să vă îngrijiți mașina cu grijă și calitate „Made in Germany”.