Chișinău, str. Petru Rareș 77
Lu-Vi: 09:00 - 18:00
Sa: 09:00 - 13:00

Ştiri

Revine concurența Paragon

Paragon Competition participă la o nouă serie de mașini sport canadiene

Vaughan, Ontario / Canada - Paragon Competition este mândră să-și anunțe participarea la noua serie de mașini sport FEL pentru sezonul 2022. Echipa așteaptă cu nerăbdare o nouă relație cu Mercedes AMG și va folosi noul lor AMG GTR GT4.


„Suntem foarte entuziasmați de parteneriatul nostru cu AMG și așteptăm cu nerăbdare seria cu platforma AMG GT4. Această platformă AMG concurează de câțiva ani și și-a dovedit fiabilitatea și viteza în noua serie de mașini sport FEL care conduce toate echipele GT din Canada. „Cred că acesta va fi un moment interesant pentru echipa noastră și pentru GT Racing Series din Canada”, a declarat directorul echipei, Joe Chan. "Suntem hotărâți să creștem cu seria de mașini sport FEL și să ne străduim să conducem!"

Sosirea era deja programată pentru acest an, dar a fost amânată pentru sezonul viitor din cauza restricțiilor de călătorie.

În Campionatul de mașini de turism din 2021, echipa va prezenta SEAT TCR de la VW Motorsport Group. Competiția Paragon din acest an este sponsorizată și de bluechemGROUP.